MOS - duurzame scholen

30 Jaar gemachtigde opzichters!

Vandaag was het groot feest aan ons zebrapad in Grootlo. Onze gemachtigde opzichters staan al 30 jaar klaar om onze kinderen veilig te laten oversteken.

Dit mochten we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en dat hebben we dan ook niet gedaan. Er werd gezongen, gegeten, gefeest en talloze cadeautjes uitgedeeld. 

Kortom een ochtend om nooit meer te vergeten! 

Bedankt Luc, Maddy en Magda om er ALTIJD voor ons te staan. 

Voor alle foto's kan je op onze fotopagina terecht.

Talentklassen dag 5

En plots was het vrijdag. Voor sommigen veel te vroeg, voor anderen een moment waar ze naar uit hebben gekeken. Naarmate de dagen vorderden kwam ook het ochtendlawaai steeds later op gang. De drukke dagen eisen stillaan zijn tol.

Een verplichte en verfrissende ochtendloop hielp de meesten om snel wakker te worden. Veel moesten de kinderen niet wisselen van kledij, aangezien het thema "in je pyjama" was.

De laatse serie workshops stond ons op te wachten na het ontbijt. Het ik-boekje werd nog afgemaakt en de laatste groep ging met de voeten bloot in het bos. Het 500 meter lange blotevoetenpad is een uitdaging voor elk kind. Om half 12 werd de talentklassen dan samen met huisbegeleiders Jef en Rik afgesloten. Zij deelden de eerder deze week gemaakte talentent-shirts uit. Hier maakte we dan samen een mooie groepsfoto van.

Een luchtige lunch voor onze busrit terug naar Grootlo en Schriek lag klaar voor ons in het restaurant. Vervolgens nog heel even buitenspelen en afscheid nemen van ons complex terwijl we wachten op de bussen.

Bye Bye vormingscentrum Malle en talentklassen! 

Binnen 2 jaar zijn wij terug van de partij met nieuwe leerlingen. Tot dan!

Talentklassen dag 4

Tijd om vandaag terug met de workshops verder te gaan. Een ochtendloop buiten zat er vandaag spijtig genoeg niet in. Het weer liet het ons niet toe om buiten te lopen dus zochten we maar een oplossing binnen. Voor 1 keer maakte we een uitzondering en mochten we wel lopen in onze gangen.

Voor de middag werkten onze groepen verder aan hun doorschuifsysteem van de workshops. Zo ging de laatste groep de wiebelspin maken in het technieklokaal en werd de lichtgraffiti workshop verdergezet. Een zeer populaire workshop trouwens waarbij de kinderen door middel van foto's te trekken een prachtige lichtspektakel op de gevoelige plaat probeerde vast te leggen.

Het weer was ons tijdens de middagpauze dan wel goed gezind en we konden een uurtje buiten stoom aflaten en spelen in het bos. 

Na de namiddagworkshops was het dan eindelijk uitkijken naar de langverwachte bonteavond. Een goed gevulde avond met 16 acts van moppentappers tot dansers en toneeltjes. Na deze spetterende optredens werden onze dansbenen duchtig losgezwierd tijdens onze 2-jaarlijkse fuif. 

Nu voor een laatste keer ons talentenbedje in bij onze vrienden op de kamer. Morgen slapen we terug in ons eigen bed. Hier kijken sommigen toch ook wel stiekem naar uit!

Slaapwel en tot morgen.

DE GROEITUIN DANKT HAAR GOUDEN SPONSORS VOOR HUN STEUN AAN ONZE SCHOOL

Inschrijving nieuwe leerlingen 

De registratie van je kind gebeurt online.

Ga bovenaan naar INSCHRIJVEN. Er opent automatisch een online formulier waar je alle gegevens kan invullen. 

We nemen dan contact met je op om een moment af te spreken om te komen ondertekenen.

Wanneer je dit online formulier invult kan je gerust zijn, want dan is je kind automatisch ingeschreven.