Interscholenzwemwedstrijd

WAAAUUW!!

dat is in 1 woord de prestaties van onze kinderen van Schriek en Grootlo op de interscholenwedstrijd van de gemeente Heist-op-den-Berg op 27 februari. Een record aantal kinderen (23) van onze twee vestigingen voelden zich geëngageerd om hun woensdagnamiddag sportief in te vullen met deze zwemwedstrijd.

Een kleine vermelding is dan wel op zijn plaats! Knappe prestaties werden er geleverd door de kinderen van het 1ste en 2de leerjaar. Renée D Weerdt (1ste pl), Lore Tsiaflakis (6de), Alix Thysens (12de), Melvin Gomonza (8ste), Rozalie Robberechts (21ste) , Aziz Awad (4de), Finn Goris (9ste) en Maxim Claes (20ste).

Mooie wedstrijden werden er gezwommen door onze leerlingen van de 2de graad: Floor Dieltjens (8ste), Simon Peeters (2de), Roos Dieltjens (2de), Julie Goris (8ste), Thibault Thysens (2de), Stef Kempenaers (16de) en Karim Awad (11de).

Ook de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar leverde topprestaties: Siska Goossens (16de), Neel Dieltjens (4de), William Leys (7de), Amélie De Weerdt (1ste), Lizy Kirtadze (7ste), Han Verbeeck (8ste), Josse Wouters (4de)

Proficiat allemaal met de geleverde prestaties en met de inzet die jullie toonden.