Interscholencross te Booischot 2017

Afgelopen weekend hebben de leerlingen van onze lagere school zich weer van hun beste kant laten zien op de interscholencross van de gemeente Heist-op-den-Berg. 23 Kinderen van de vestigingen in Grootlo en Schriek kwamen aan de start van de wedstrijd. Onder het motto “meedoen is belangrijker dan winnen” werd er met volle goesting gestart aan de loopwedstrijden van 300 tot 900 meter. Met enkele mooie resultaten werd het voor iedereen een dag om nooit meer te vergeten.

Alle kinderen die deelname kregen maandagochtend op school nog een mooi aandenken onder de vorm van een medaille en een loopdiploma. Alle foto’s van de wedstrijd kan je bekijken in ons foto-album.

                   

   Proficiat aan alle deelnemers die zich van hun sportiefste kant lieten zien!!